Alla inlägg den 26 januari 2013

Av evelina nordberg - 26 januari 2013 22:59

vem bryr sig? inte jag!


På torsdag morgon bär det av! hade känts skönare att  åka om vågen i alla fall kunde visa lite mer minus men men.... jag får väl ta det!


så imorgon kör vi ännu en lång promenad off road med att kämpa sig upp för kullar och liknande med en barnvagn och en hund som drar åt helt fel håll och dessutom är stendöv då allt jag säger bara ignoreras tills jag nästa får bära hunden upp för backen/kullen.


just nu äts det sallad och proteiner... så är det! jag älskar sallad och det gör mig verkligen ingenting men när ska vågen inse det? vill ha en sådan våg de har på reklamen på tv... fantastisk/ underbar/ intelligent/ härlig osv.

tänk att vakna varje dag till det men så fort du går förbi spegeln ändrar du dig till ditt dystra jag och tänker att jag kunde gått 20 minuter längre igår?


har aldrig mått dåligt av min vikt direkt men nu slår den hårt emot mig. kan bero på att allt är lite upp och ner just nu? Däremot vet jag att jag har gått ner över 25 kg förra gången så ska jag banne mig lyckas nu med, skulle bara börjat tidigare!


Lite mycket i huvudet och väldigt många som tycker att de kan leva mitt liv för mig är ingen vidare kombination. Ni vet när någon försöker ta beslut för en?

Varför gör du inte så?

Gör såhär så blir det bra?

Oj gör du så?

osv...........................................


så därför har jag idag bara "nästan" varit hemma!! i alla fall inte rört min bil på hela dagen!!!!

bilfri dag behövdes rejält... jag är så extremt trött på att köra bil så jag vet inte vart jag skall ta vägen!


Eller egentligen är jag trött på alla måsten... Älskar dagarna med min dotter men dessa måsten som lägger sig i finner jag som energitjuvar... Så frågan är hur man hanterar dom?

Om jag inte gör det idag så lär det inte försvinna tills imorgon?


Så på torsdag när jag lämnar all måsten så hoppas jag att det blir toppen! att få frukost serverad, gå på bankett med stora artist uppträdanden och befinna mig mitt i händelsernas centrum... där kommer jag vara!

Ovido - Quiz & Flashcards