Alla inlägg den 17 januari 2013

Av evelina nordberg - 17 januari 2013 23:21

Överallt ser det likadant ut! Det är alltid samma visa om och om igen... Och när det väl tar slut så börjar det strax om igen...
Det var inte så jag föreställde mig det!

Gjorde nya naglar idag. Känner mig lite fräschare helt plötsligt! Så lite kan göra SÅ mycket!

Jag sa att jag aldrig skulle göra svarta naglar men kompromissa med svartglitter.., :) lurade mig själv lite ;)

Idag kom det nya vitrinskåpet! Så jäkla fint! Skämmer jag bort mig själv så får man väl inte missunna huset? Eller ja, jag hämtade igår men kunde inte bära in det själv... Nu är det soffan och soffbordet som ska in innan Moa fyller 1 år :) Och hoppas innerligt på köp av NYA sängar :)

Så himla bra när vi fyller år samma månad! Ett kalas! Jag är inget fan av kalas... Rättare sagt så är det jättejobbigt! Städa, fixa m.m för att allt sen är över på 2 timmar! Och då får man dessutom börja om med städ och disk.. :( ett jäkla jobb!!!

Idag kom för övrigt remissen för Moa. Besök om en månad! En hel månad! Ännu en månad utan sömn med en dotter som är ledsen på grund av alldeles för lite sömn.., är det så det ska vara? Vi pratar om ett barn på snart 11 månader!! Är så irriterad!

Så nu fokuserar vi på oss själva... Och på våran sömn... Så ni energikrävande själar ute i världen passar inte riktigt in!

Mina anställda kallar mig numera octopus för övrigt! Beskrivningen löd:
Småbarns mamma med häst, hund och katter som balanserar det stora, gigantiska jobbet som chef för x antal anställda och deras livsproblem på jobb och i vardags livet. Samtidigt drar hon runt ett hem och finns till för de hon bryr sig om och även om hon inte har tid kör hon sin mormor hit och dit och sån e hon!

Tack underbara ni!!!


Av evelina nordberg - 17 januari 2013 17:56

Snart fyller jag åt :)

Tänkte köpa present till mig själv men vad???

Av evelina nordberg - 17 januari 2013 02:05

Asså tandvärk! Jag får skylla mig själv!

1) är livrädd för tandläkaren och är nästan (bara nästan) beredd att ge 10,000 för att sövas om jag ska gå dit!

2) sket i tiden för att operera ut de två högra visdoms tänderna som min f.d klantiga tandläkare så fint gjorde sönder första gången jag skulle ta ut dom!

3) har världens sämsta kvalité på tänderna på grund av alla starka tabletter jag äter för min tarmsjukdom!

Så nu får jag ringa en ny tandläkare då jag tappat förtroende för folktandvården som inte bryr sig om oss extremt rädda patienter...

Det började när jag var liten och hade Birger.. Hans mål i livet var att dra ett så många tänder han kunde.. Han gjorde allt för att få dra ut en tand!

En gång var han sjuk och jag fick en utländsk läkare som kunde två ord svenska. Jag kände mig då trygg och gick in rakryggad för att se den urblekta planschen som suttit på den stackars väggen i sisådär 100 år. Väl där inne möts jag av en man som pratar engelska som jag då inte kunde ett ord av.

Väl inne läggs bedövning och sen var det dags... Men jag har nog aldrig skrikit så mycket i hela mitt liv (jo, på förlossning men inte annars)

Bedövningen tog inte för jag hade en infektion i hela tandbenet. Men läkaren som inte kunde svenska trodde mig inte.,, han drog och drog... Till slut skrek min mor till han att sluta och jag fick gå gråtandes därifrån.

Det var den värsta upplevelsen i mitt liv! Jag minns det som igår!

Sen dess har jag skjutit upp alla tandläkar besök tills in i det längsta och mår dåligt när någon ens nämner ordet tandläkare!

Nu har jag i alla fall fått kontakt med en som är specialist på människor med tandläkar skräck.., så skönt!

Så nu ska jag fixa dessa bissar... Ska även skriva in min dotter hos henne då hon kommer läsa av mig som en öppen bok om vi går till folktandvården...

Så vet ni! Min stackars skräck...

Nu sitter jag i min gigantiska soffa.., Moa knör på höger sida...
Randy mellan knäna
Och electra på vänster sida...
Det kallar jag mys!!



Ovido - Quiz & Flashcards