Alla inlägg den 8 april 2010

Av evelina nordberg - 8 april 2010 18:46

Jag är så dum.... Förvånad? nej inte det minsta!

 

Jag går på samma nit om och om igen... Det är precis som om man tror att det blir bättre med åren men det blir inte det.

 

Jag ser bara problemen just nu och inser att om jag tagit tag i det från början så hade det varit bra nu men inte jag inte, jag skjuter upp det.

 

Jag har verkligen bestämt mig för att sluta bry mig. Jag ska göra sådant som jag tycker är roligt och sådant som jag mår bra av.

 

Ska bli intressant?

 

Har insett mycket nu det sista och jag är ganska glad över det. Jag har en förmåga att inte fatta vinkar... Förstår ni vad jag menar?

 

Svårt att förklara men jag förstår i alla fall...

 

Denna helgen jobbar jag men helgen efter ska jag verkligen hitta på något som jag vill göra. Inga måsten utan göra något för mig själv... Har inte kommit på något ännu men det kommer...

 

 

 

 

 

 

 

Tänker på min pärla i stallet som fäller all päls just nu

  

 

Av evelina nordberg - 8 april 2010 12:40

Idag är jag ledig!

 

Tog igen all sömn som gått förlorad och nu ska jag komma ikapp med den enorma listan jag skrev till mig själv igår...

 

Om det bara hade varit sol så man kunde hänga all tvätt ute!!

 

Är på grymt bra humör idag. Denna tiden på året brukar vara då jag drar en stor suck men igår dök det upp.. De gula papprena med blått omslag ( den fruktade deklarationen)

 

Men igår satt jag i bilen och funderade på om jag vågade öppna det? Såklart jag gjorde. Kunde inte ens hålla mig tills jag kom hem, och vilket underbart besked!!

 

Så nu ska jag fundera allvarligt på en resa........

 

Igår gick jag promenad med Mizzy runt Friborg och vi fick jättebra sällskap (Jenny och Selma)... Var faktiskt riktigt roligt och skönt att efter bara 4 gånger går det superbra...

 

Nej nu ska jag fortsätta med den enorma listan...... Får skylla mig själv!!

Ovido - Quiz & Flashcards